Інноваційний напрям формування рекреаційної індустрії в Україні - Кобанець, Л.О.; Овчаренко, Т.Л. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто інноваційний напрям рекреаційної діяльності – створення цілорічного критого аквапарку, привабливість та економічну доцільність реалізації подібних проектів в Україні.
---------- Рассмотрено инновационное направление рекреационной деятельности – создание круглогодичного крытого аквапарка, привлекательность и экономическая целесообразность реализации подобных проектов в Украине.
---------- Innovations in recreational activity are considered on the example of building the all-year-round roofed aquapark, as well as economical attraction and expediency of similar projects implementation in Ukraine are analysed.
---------