Дидактичний вимір філософсько-економічного знання у контексті теорії духовного капіталу - Глушко, Т.П. (Філософські обрії, 2009)
Стаття присвячена аналізу дидактичного потенціалу філософсько-економічного знання та

його ролі у формуванні духовного капіталу суспільства В статье анализируется дидактический потенциал философско-экономического знания и

его роль в формировании духовного капитала общества. The article devoted to analysis of modern philosophical-economy knowledge didactic measuring

and its role in spiritual capital forming.