Сизигія ірраціонального і раціонального: контекст гри - Радіонова, Г.В. (Філософські обрії, 2009)
У статті подається аналіз механізмів дієвості гри, зокрема, сизигії ірраціонального і

раціонального як рушія ігрової дії. Досліджується феномен сизигійної раціональності на

прикладі топосу гри. В статье анализируются механизмы действенности игры, в частности, сизигия

иррационального и рационального как двигатель игрового действия. Исследуется феномен

сизигии рациональности на примере топоса игры. In this article mechanism’s of game’s activity, in particular, cyzygy of rational and irrational as a mover of playing are analyzed. Phenomenon of rationality’s cyzygy after the example of game is investigated.