Середньостатистичний стан здоров’я сучасного українського селянина - Ігнатенко, М. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті аналізуються причини погіршення здоров'я селян в Україні. В статье анализируются проблемы состояния здоровья и уровень продолжительности жизни современного украинского сельского жителя. The problems of the state of health and level of life-span the modern Ukrainian villager are analysed in the article.