Давньоруське літописання в студіях М.І. Костомарова - Чугаєва, І. (Сiверянський лiтопис, 2011)
На основі аналізу наукової спадщини М.І. Костомарова визначається роль і місце вченого в історичній науці ХІХ ст. як дослідника давньоруських літописів. На основе анализа научного наследия Н.И. Костомарова определяется роль и место ученого в исторической науке ХІХ в. как исследователя древнерусских летописей. Based on analysis of a scientific heritage of M.I. Kostomarov, a role and a place of the scientist in historical science XIX century as a researcher of Old Rus chronicles are defined in the article.