Рахно О. Чернігівські земці (історико-біографічні нариси) - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Рецензія на книгу: Рахно О. Чернігівські земці (історико-біографічні нариси). – Чернігів: КП “Видавництво “Чернігівські обереги”, 2009. – 352 с.