Нескорені (свідчення в’язня концтабору Дахау) (Підготовка до друку, передмова та коментарі А. Морозової) (Сiверянський лiтопис, 2011)
Уперше оприлюднені свідчення в’язня Дахау В. Демиденка про концтабір у 1942 – 1945 рр. Впервые публикуются свидетельства узника Дахау В. Демиденко о концлагере в 1942 – 1945 гг. The evidences of the Dachau’s prisoner V. Demidenko about this concentration camp in 1942 – 1945 are publishing at first.