До проблеми оцінки ефективності інтеграції промислових підприємств - Євдокімов, Ф.І.; Розумна, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Запропоновано методичний підхід до оцінки економічної ефективності інтеграції підприємств на підставі інтегрального критерію оцінки ефективності альтернативних проектів злиття та поглинання підприємств.
---------- Предложен методический подход к оценке экономической эффективности интеграции предприятий на основании интегрального критерия оценки эффективности альтернативных проектов слияния и поглощения предприятий.
---------- A methodical approach to estimation of economic efficiency of businesses amalgamation is offered on the basis of integral criterion for estimation of alternative projects of merges and acquisition.
----------