Оцінка рівня асоціації міжвірусами при мультивірусному інфікуванні насаджень вишні та черешні - Тряпіцина, Н.В. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2008)
Запропоновано статистичну модель для оцінки рівня асоціації між вірусами рослин при мультивірусному інфікуванні. Розраховано та проаналізовано індекси асоціації трьох вірусів, що переносяться з пилком, на прикладі культур вишні та черешні. Предложена статистическая модель для оценки уровня ассоциации между вирусами растений при мультивирусном инфицировании. Рассчитаны и проанализированы индексы ассоциации трех вирусов, которые переносятся пыльцой, на примере культур вишни и черешни. Statistical model for estimation of association level between viruses at multi-host infecting is offered. The association indexes of three pollen-born plant viruses for sweet and sour cherry crops are calculated and analysed.