Проблема формування духовної культури студентської молоді сучасної України - Богданова, Н.Г. (Філософські обрії, 2009)
Розглядаються причини духовної кризи студентської молоді сучасної України і завдання вищих навчальних закладів з питань підйому рівня духовної культури студентів. Рассматриваются причины духовного кризиса студенческой молодёжи современной Украины и задания высших учебных заведений по вопросу роста уровня духовной культуры. The reasons of spiritual crisis of students of modern Ukraine are considered and the tasks of higher educational establishments are to develop the level of spiritual culture.