Амбівалентність відчуження в структурі людського буття - Фоменко, К.А. (Філософські обрії, 2009)
Стаття присвячена дослідженню іманентного, діалектичного статусу феномена відчуження в структурі індивідуального буття, що відкриває нові аспекти антропологічного процесу. Данная статья посвящена исследованию имманентного, диалектического статуса феномена отчуждения в структуре индивидуального бытия, что само по себе раскрывает новые аспекты антропологического процесса. This article describes the study of the immanent, dialectical status of alienation phenomenon in the individual being sructure, that reveals new ascpects in anthropological process.