Самітницький шлях спасіння в християнському чернецтві: до проблеми категоріального визначення - Бик, Г.Б. (Філософські обрії, 2009)
Стаття присвячена проблемі категоріального визначення анахоретства як форми самітництва в християнському чернецтві. Данная статья посвящена проблеме категориального определения анахоретства как формы отшельничества в христианском монашестве. This article is devoted to the problem of category determination of anchorite, as the most common form of reclusion in Christian monastic.