Особливості мотивації та стимулювання праці на підприємстві - Семенов, А.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Наведено класифікацію систем преміювання, виконано їх аналіз, доведено необхідність урахування усіх нормативних актів, які стосуються оплати праці всіх категорій працівників підприємства; показано, що системи преміювання мають бути детально узгоджені з особливостями і задачами виробничої діяльності підприємства. ---------- Приведена классификация систем премирования, выполнен их анализ, доказана необходимость учета всех нормативных актов, которые касаются оплаты труда всех категорий работников предприятия; показано, что системы премирования должны быть детально согласованы с особенностями и задачами производственной деятельности предприятия. ---------- Classification of stimulation systems is presented and their analysis is made. The necessity is proved to take into account all normative acts which relate to payment for labour of all employees at the enterprise. It is shown that the premium systems should be brought into accord with specific features and tasks of production activity which determine their efficiency and expediency. ----------