Діагностика стану підприємства для визначення його конкурентоспроможності. Про монографію А.Е. Воронкової «Діагностика стану підприємства: теорія і практика» - Кузьменко, Л.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Рецензія на монографію: Діагностика стану підприємства: теорія і практика. Монографія /за заг. ред. проф. А.Е. Воронкової. – Харків: ВД "ІНЖЕК", 2006. – 448 с.