60-річчя члена-кореспондента НАН України О.І. Корнелюка (Вісник НАН України, 2009)
9 травня виповнилося 60 років видатному вченому в галузі молекулярної біології членові-кореспондентові НАН України Олександрові Івановичу Корнелюку.