60-річчя члена-кореспондента НАН України Р.С. Стойки (Вісник НАН України, 2009)
23 травня виповнилося 60 років знаному вченому в галузі біохімії, клітинної та молекулярної біології членові-кореспондентові НАН України Ростиславу Стефановичу Стойці.