Гетьманат Павла Скоропадського: особливості законотворення (квітень–грудень 1918 р.) - Пиріг, Р.Я. (Архіви України, 2010)
У статті досліджуються характерні особливості законотворчої практики в Українській державі, зумовлені деформацією політичної системи та відсутністю представницької гілки влади. висвітлюється законодавча діяльність Ради міністрів та підготовка виборів до Українського сейму. В статье исследуются характерные особенности законотворческой практики в Украинском Государстве, обусловленные деформацией политической ветви власти. освещается законодательная деятельность совета министров и подготовка выборов в Украинский сейм. This article investigates the characteristic features of legislative practice in the Ukrainian state, due to deformation of the political system and lack of representative branches ofgovernment.Clarifying the legislative activities of the Council of Ministers and the preparation of elections to the Ukrainian Seym.