Інтелектуальний капітал як основа нової парадигми економічної модернізації - Жук, М. (Вісник НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Бауліна Т.В. Інтелектуальний капітал: стратегічний ресурс трансформації національного господарства: Монографія. – Київ-Херсон: ПП Вишемирський В.С., 2009. – 276 с.