Державний архів Закарпатської області: вектори регіонального міжнародного співробітництва в 2009 році - Делеган, М.В. (Архіви України, 2010)
Висвітлено результати регіонального міжнародного співробітництва держкомархіву Закарпатської області в 2009 році. Освещены результаты регионального международного сотрудничества Госархива Закарпатской области в 2009 году. There is highlights the results of regional and international cooperation of State Archive of Zakarpattia region in 2009.