Фондування архівних документів: до історіографії проблеми - Приходько, Л.Ф. (Архіви України, 2010)
У статті на основі широкого кола історіографічних джерел розглянуто історію становлення і особливості розвитку дослідження проблем фондування архівних документів. В статье на основе широкого спектра историографических источников рассмотрено становление и особенности развития исследования проблем фондирования архивных документов. In the article, based on a broad range of historiographic sources is considered history of formation and development of research of funding problems of archival documents.