Вшанування пам’яті очільника галузі - Коваль, О. (Архіви України, 2009)
20 жовтня 2008 року у конференц-залі Держкомархіву України відбулися наукові читання, присвячені 75-річчю від дня народження Бориса Васильовича Іваненка, заслуженого працівника культури України, журналіста, організатора архівної справи в Україні, якому випало очолити Головне архівне управління у складний перехідний період з 1988 по 1996 роки.