Архівне зберігання електронних документів та інформаційних ресурсів у Республіці Білорусь - Лавренюк, А.Г.; Жук, Л.В. (Архіви України, 2010)
Розглядаються проблеми архівного зберігання електронних документів та аналізується зарубіжний досвід зберігання електронних документів на прикладі Республіки Білорусь, Російської Федерації, Республіки казахстан та Республіки Польща. Освещены главные проблемы архивного хранения электронных документов, опыт хранения электорнных документов и информационных ресурсов Республики Беларусь. There is elucidated the main problems of archival storage of electronic documents, the experience of storage of electronic documents and information resources of Bilorus Republic.