Стан, проблеми та перспективи розвитку фондового ринку України - Бєдіна, Н.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Проведено аналіз основних показників, які характеризують рівень розвитку фондового ринку, систематизовано й узагальнено основні негативні чинники, що гальмують формування ефективного ринку цінних паперів, а також визначено основні заходи, реалізація яких дозволить здійснити необхідні перетворення на шляху становлення конкурентоспроможного фондового ринку.
---------- Проведен анализ основных показателей, характеризующих уровень развития фондового рынка, систематизированы и обобщены основные негативные факторы, которые тормозят развитие эффективного рынка ценных бумаг, а также определены основные мероприятия, реализация которых позволит осуществить необходимые преобразования на пути становления конкурентоспособного фондового рынка.
---------- The analysis of basic indexes characterizing the level of the stock market development has been made, main negative factors which hinder the efficient development of the securities market have been systematized and generalized, and the main measures have been defined to make changes necessary for the development of a competitive stock market adequate to the market conditions.
----------