Публікація листів Євгена Деслава з канадських архівів - Косенко, О.В. (Архіви України, 2010)
Рецензія на книгу: Листування Євгена Деслава / Ін-т укр. археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського ; упоряд., вступна стаття й коментар о. Юрія Мицика.  – К., 2009. – 358 с. – (Серія “Джерела з історії української еміграції”).