Глибокий слід на архівній ниві (до 85-річчя від дня народження Олени Миколаївни Базанової) - Ємельянова, Т.О. (Архіви України, 2010)
Розглядається внесок у розвиток архівної справи, зокрема, аудіовізуальної архівістики одного з колишніх керівників Центрального державного кінофотофоноархіву ім. Г. с. Пшеничного, відомого історика і архівіста о. М. базанової. Рассматривается вклад в развитие архивного дела, в частности, аудиовизуальной архивистики одного из бывших руководителей Центрального государственного кинофотофоноархива им. Г. с. Пшеничного, известного историка и архивиста Е. Н. базановой. Here is considered the contribution to the development of archives, in particular, audio-visual acrhive work of one of the former leaders of Pshenychnyi Central State Archive of film and foto documents, the famous historian and archivist O. M. Bazanova.