Всеукраїнська наукова конференція "Вивчення та збереження картографічної спадщини у музеях України" - Коломієць, В.А. (Архіви України, 2010)
Важливою подією в дослідженні картографічних колекцій музеїв стала Всеукраїнська наукова конференція “Вивчення та збереження картографічної спадщини у музеях України”, яка відбулася 17 грудня 2009 р. в Білоцерківському краєзнавчому музеї.