Велика Вітчизняна війна 1941–1945 рр. у кінодокументах ЦДКФФА України ім. Г. С.Пшеничного (до 65-ї річниці Перемоги) - Славинська, І.М. (Архіви України, 2010)
Тематичний огляд кінодокументів розкриває склад і зміст архівних кіно-
джерел, що відтворюють події Великої Вітчизняної війни 1941–1945 рр. Тематический обзор кинодокументов раскрывает состав и содержание
архивных киноисточников, которые отображают события Великой Oтечественной войны 1941–1945 гг. The film documents review exposes composition and content of archival
sourses that reflect the events of Great Patriotic War 1941–1945.