Велика Вітчизняна війна в публікаційній діяльності державної архівної служби Республіки Білорусь - Адамушко, В.І. (Архіви України, 2010)
Проаналізовано внесок архівістів Білорусі у висвітлення безсмертного народного подвигу в роки великої вітчизняної війни, зокрема публікаційну діяльність державної архівної служби Республіки Білорусь. Проанализирован вклад архивистов Беларуси в освещение бессмертного народного подвига в годы великой отечественной войны, в частности публикационная деятельность Государственной архивной службы Республики Беларусь. The article analizes the contribution of Bilorus’ archivists in clarification of national immortal exploits of the Great Patriotic War, including publication activities of the State Archival Service of the Republic of Bilorus’.