Використання науково-технічної документації при дослідженні історії Великої Вітчизняної війни 1941–1945 рр. - Алєксєєнко, А.О.; Балишев, М.А. (Архіви України, 2010)
Проаналізовано інформаційний потенціал науково-технічної документації
(нтд) з фондів Центрального державного науково-технічного архіву України
як джерела для вивчення історії великої вітчизняної війни 1941–1945 рр. та
періоду повоєнної відбудови народного господарства 1945–1956 рр. Проанализирован информационный потенциал научно-технической доку-
ментации (нтд) из фондов Центрального государственного научно-техни-
ческого архива Украины как источника для изучения истории великой оте-
чественной войны 1941–1945 гг. и периода послевоенного восстановления
народного хозяйства 1945–1956 гг. The article analyzes information potential of scientific and technical publications (STP) funds from the Central State Archive of Scientific and Technical
Documentation as a source for studying of the Great Patriotic War of 1941–1945
and the post-war period of national economy reconstruction.