Участь державних архівів у Гуманітарному проекті “Радянські і німецькі військовополонені та інтерновані. Вивчення питань історії Другої світової війни і повоєнного періоду” (на прикладі Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України) - Пащенко, О.Б. (Архіви України, 2010)
Розглянуто перші підсумки участі України в міжнародному гуманітарному проекті “Радянські та німецькі військовополонені та інтерновані. вивчення питань історії другої світової війни і повоєнного періоду” на прикладі роботи Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України. Рассмотрены первые итоги участия Украины в международном гуманитарном проекте “советские и немецкие военнопленные и интернированные. Изучение вопросов истории второй мировой войны и послевоенного периода” на примере работы Центрального архива высших органов власти и управления Украины. The article deals with the first results of Ukraine’s participation in the International humanitarian project “The Soviet and German prisoners of war and interned persons. The study of questions concerning the history of the Second World War and after the war period” by the example of the work of Central State Archive of Supreme Bodies of Power and Government of Ukraine.