Методичні особливості сутності, поняття і характерних рис туристичного підприємства - Балашова, Р.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто термінологічний апарат підприємства, сутність та характерні риси туристичного підприємства. Запропоновано поняття «туристичне підприємство», що враховує уточнення та доповнення до цього терміна. ---------- Рассмотрен терминологический аппарат предприятия, сущность и характерные особенности туристического предприятия. Предложено понятие «туристическое предприятие», что учитывает уточнения и дополнения к этому термину. ---------- A terminological apparatus related to an enterprise, essence and characteristic features of a tourist enterprise is consider. The author offers the notion “a tourist enterprise” which specifies and adds this term. ----------