Збірник документів про наслідки фашистської окупації в Дніпропетровській області - Журба, О.І. (Архіви України, 2010)
Рецензія на книгу: Окупаційний режим на Дніпропетровщині в хронологічних довідках місцевих органів влади : зб. документів / авт.-упоряд.: О. В. Касьянов і Н. В. Киструська. – Дніпропетровськ : Герда, 2010. – 380 с.