Наукове видання щоденників очевидців німецької неволі - Шугальова, І.М. (Архіви України, 2010)
Рецензія на книгу: Дневники с далекой неволи / уклад. В. Г. Ткаченко. – Запорожье, 2010. – 112 с. – (Забытые дневники).