Фонди особового походження учасників Великої Вітчизняної війни 1941–1945 рр. у Державному архіві Одеської області - Паніван, Г.М. (Архіви України, 2010)
Розглянуто склад та зміст особових фондів учасників війни, зосереджених у державному архіві Одеської області. Підкреслено актуальність питання поповнення національного архівного фонду України документами учасників Великої Вітчизняної війни. Рассмотрен состав и содержание личных фондов участников войны, сосредоточенных в государственном архиве Одесской области. Подчеркнута актуальность вопроса пополнения национального архивного фонда Украины
документами участников Великой Отечественной войны. The article observes the structure and content of personal funds of participants
of war, centered in the State Archives of Odessa Region. Is emphasized the urgency
of updating the National Archival Fund by Ukraine documents of the Great Patriotic
War.