Краєзнавча конференція учнівської молоді “Шляхом подвигу і слави” - Міщанчук, Л.Б. (Архіви України, 2010)
28 квітня 2010 року в м. Івано-Франківську відбулась обласна краєзнавча конференція учнівської молоді “Шляхом подвигу і слави”, присвячена 65-й річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні.