80-річчя члена-кореспондента НАН України І.І. Залюбовського (Вісник НАН України, 2009)
15 червня виповнилося 80 років видатному фізикові й організатору вітчизняної науки членові-кореспондентові НАН України Іллі Івановичу Залюбовському.