70-річчя члена-кореспондента НАН України В.М. Кавсана (Вісник НАН України, 2009)
17 червня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі молекулярної біології членові-кореспондентові НАН України Вадимові Мусійовичу Кавсану.