Інноваційний потенціал нових видів економічної діяльності - Мікловда, В. (Вісник НАН України, 2009)
Рецензія на цикл наукових праць «Інноваційні та інформаційно-технологічні домінанти активізації соціально-економічного розвитку регіону» авторського колективу молодих учених Інституту регіональних досліджень НАН України в складі кандидатів економічних наук А.В. Шевчука, С.Д. Щеглюк, О.М. Луцків. – Львів: ПП «Арал», 2008.