Інформаційне повідомлення (Вісник НАН України, 2009)
15 квітня 2009 р. у приміщенні Інституту міжнародних відносин Київського університету імені Тараса Шевченка відбулися Загальні збори Національної академії наук України. У роботі зборів узяли участь Президент України В.А. Ющенко, Голова Верховної Ради академік НАН України В.М. Литвин, президенти галузевих Академій наук, 162 дійсні члени та 313 членів-кореспондентів НАН України, іноземні гості, представники наукової громадськості та засобів масової інформації.