80-річчя члена-кореспондента НАН України Г.Є. Шульмана (Вісник НАН України, 2009)
19 серпня виповнилося 80 років відомому вченому-гідроекологу, фахівцеві в галузі фізіологічної та біохімічної екології гідробіонтів членові-кореспондентові НАН України Георгію Євгеновичу Шульману.