70-річчя члена-кореспондента НАН України В.Ф. Губарєва (Вісник НАН України, 2009)
23 вересня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі фізичної інформатики та кібернетики членові-кореспондентові НАН України В’ячеславу Федоровичу Губарєву.