Освоєння електронних джерел в історичних студіях: із досвіду США - Ковальова, А. (Архіви України, 2009)
У статті розглянуті деякі аспекти американської практики використання
електронних джерел в історичних студіях. особлива увага надана правовій
основі, інформаційній інфраструктурі, методиці та етичним підходам. В статье рассматриваются некоторые аспекты американской практики
использования электронных источников в исторических исследованиях. Особое внимание уделено правовой основе, информационной инфраструктуре, методике и этическим подходам. Some aspects of the American practice of electronic sources in historical studios
usage are considered in the article: the especial attention is paid on a legal basis, information infrastructure, methodical and ethical approaches.
the article: the especial attention is paid on a legal
basis, information infrastructure, methodical and ethical approaches.