Особливості функціонування Інтернет-сайтів архівних служб країн Південно-Східної Азії - Левченко, Л. (Архіви України, 2009)
У статті проаналізовано вебсайти Національного архіву Сінгапуру та державного архівного департаменту В’єтнаму, зокрема такі види діяльності цих архівів, як створення повнотекстових баз даних, online виставки, проекти усної історії та їх оприлюднення в Інтернеті. В статье проанализированы вебсайты Национального архива Сингапура и Государственного архивного департамента Вьетнама, в частности такие виды деятельности этих архивов, как создание полнотекстовых баз данных, online выставках, проекты устной истории и их размещение в Интернете. The author of the article analyses websites of National Archives of Singapore and The State Records and Archives Department of Viet Nam, paying attention to such kind of activities of these archives as creation of fulltext databases, online exhibitions, project of oral history and their publication in the Internet.