Перші сторінки історії термінологічних семінарів із документознавства та суміжних галузей знань - Бездрабко, В. (Архіви України, 2009)
В інформації висвітлено історію термінологічних семінарів із документознавства та суміжних галузей знань, започаткованих 2007 року в Київському національному університеті культури і мистецтв. Увагу зосереджено на
змісті та формах роботи Семінару–2009. В информации отражена история терминологических семинаров по документоведению и смежных областей знаний, основанных в 2007 году в Киевском национальном университете культуры и искусств. Внимание сосредоточенно на содержании и формах работы Семинара–2009. The information elucidates the history of terminological seminars on document
science and adjacent spheres of knowledge started at the Kiev national university
of culture and arts in 2007. The attention is concentrated on the content and forms
of the Seminara–2009 work.