Створити музей архіву – від теорії до практики - Карамаш, С. (Архіви України, 2009)
У інформації порушено питання про створення музею історії Державного архіву міста Києва за умови організації окремого відділу або сектору по зв’язкам з громадськістю і засобами масової інформації. В информации затронут вопрос по созданию музея истории Государственного архива города Киева при условии организации отдела или сектора по связям с общественностью и средствами массовой информации. Preposition organized museum history State Archives town Kyiv indispensable creat condition for work