"Вісник морського лікаря" - Терещук, Н. (Архіви України, 2009)
Інформація про участь архівістів у підготовці наукових періодичних видань. Информация об участии архивистов в подготовке научных периодических изданий. The information on archivists’ participation in the preparation of scientific periodicals.