Науково-видавнича діяльність Центрального державного архіву громадських об’єднань України: стан, проблеми, перспективи - Лозицький, В. (Архіви України, 2009)
Проаналізовано науково-видавничу діяльність ЦДаГо України протягом 2001–2008 рр. виокремлено основні напрями в цій роботі та найважливіші видання, підготовлені до друку працівниками архіву. Перелічено документальні видання, які зараз готуються до публікації. наведено бібліографію видань,
здійснених ЦДаво України протягом останніх 9 років. Проанализирована науково-издательская деятельность ЦГаГо Украины в течение 2001–2008 гг. Вделены основные направления в этой работе и наиболее важные издания, подготовленные к печати сотрудниками архива. Перечислены документальные издания, готовящиеся к опубликованию. Приведена библиография изданий, осуществленных ЦГаГо Украины в течение последних 9 лет. It is analysed the Central State Archives of Public Organizations of Ukraine scientific and publishing activity in 2001–2008. A
special attention is paid to the basic directions in this issue and to the most important editions preparedthe archive’s staff. There are also preparing for the publication documentary editions listed. You
can find here the bibliography of the Archive’s editions for the last 9 years.