Михайло Грушевський про архіви Києва, Москви та Варшави в університетському "Щоденнику" - Павленко, С. (Архіви України, 2009)
В статті проаналізовано відомості з історії архівів та архівної справи Києва, Москви та Варшави в університетському “Щоденнику” Михайла Грушевського, висвітлено його працю в цих архівах у 1888–1893 рр. В статье проанализированы данные по истории архивов и архивного дела Киева, Москвы и Варшавы в университетском “Дневнике” Михаила Грушевского, освещена его работа в этих архивах в 1888–1893 гг. In the article it is analysed information about the history of Kyiv, Moscow and Warsaw archives and archival affairs in Mykhailo Hruschevs’kyi’ University “Diary”, elucidated his work at