Міжнародна наукова конференція "Архівознавство як наука" - Андрієвська, Л. (Архіви України, 2009)
В інформації подаються відомості про засідання розширеної Вченої ради
УнДіаСД з нагоди 15-річчя інституту та роботу міжнародної наукової конференції “архівознавство як наука”, що проходила 14–15 травня і була приурочена до відзначення 15-ї річниці УНДІАСД. В информации подаются сведения о расширенном заседании Ученого совета УНИИАДД по случаю 15-летия института и работу международной научной “архивоведение как наука”, проходившей в 14–15 мая и приуроченной
к празднованию 15-летия УНИИДАС. The information includes data on session of expanded Academic council
URIAARK on the occasion of the 15th anniversary of the institute and work of the
international scientific conference “Science on Archives as a science” which was
held on May, 14–15th and was dedicated to the celebration of the 15th anniversary
URIAARK.