Відбір на державне зберігання управлінських документів, що утворюються в діяльності установ, організацій, підприємств недержавної форми власності - Купченко, В. (Архіви України, 2009)
У статті розглядаються основні засади відбору для приймання на зберігання управлінських документів установ, організацій, підприємств недержавної форми власності. В статье рассматриваются основные принципы отбора для приема на хранение управленческих документов учреждений, организаций, предприятий негосударственной формы собственности. The article examines basic principles of selection of the administrative documents to be preserved in the archives and produced as a result of activity of establishments, organizations, enterprises and ones of the non-state pattern of ownership.